Sziasztok!

Szeretnénk nektek beszámolni az első jótékonysági eseményünkről. 2021.08.08.-án vasárnap, egy kis faluba látogattunk el. Ennek a falunak Bódvalenke a neve. Azért ide látogattunk első alkalommal, mert sajnos ezt a kis falut a nagyobb szervezetek nem veszik észre. Aki ismeri a céljainkat az pedig tudja, hogy mi pont az ilyen helyeken szeretnénk segíteni.

Reggel 9 órára érkeztünk a helyszínre, ott találkoztunk a segítőinkkel a Fehér Szív és Angyalai Egyesülettel, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget a szervezésben és minden másban is. Már tudtak a lakók az érkezésünkről így kitörő örömmel üdvözöltek minket. Mi pedig azonnal neki is láttunk, hogy feldobjuk a napját az itt élő gyerekeknek.

Az adományaink egy teherautóval érkeztek. Ezen megtalálhatóak voltak ruhák, édességek, üdítőitalok, használati cikkek és az alapanyagok az ételhez, amit ott helyben készítettünk el. Nagy sikere volt az ebédnek. Ezután  előkerültek a dinnyék is amiknek hasonlóan örült mindenki. A későbbiekben csoki osztás és minden más adomány kiosztása történt meg. (Összességében több mint 500 ezer forintnak megfelelő összegű adományt sikerült kiosztanunk.)

Nem szeretnénk regényeket írni hiszen ez csak egy rövidke beszámoló. ( Videót is láthattok majd az eseményről ). De azt még meg kell említeni, hogy az embert azért lelkileg meg tudja viselni mikor testközelből látja milyen helyzetek vannak. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy az az érzés mikor látod, hogy mennyi ember számára okoztál egy jó napot és milyen boldogság töltötte el őket, akkor úgy érzed, hogy megéri ezt az egészet csinálni és ha csak rövid időre is de jobb lett egy kicsit a világ.

Follow us on social media